Scheuren herstellen na aardbevingsschade

In Delfzijl zijn wij ingeschakeld om aardbevingsschade te herstellen. Een beving had er voor gezorgd dat er behoorlijke scheuren waren ontstaan in de muren van de woning. Deze schade was zo omvangrijk dat de bewoners drie weken uit hun woning zijn gegaan zodat ons personeel en de onderaannemers zo effectief mogelijk aan de slag konden gaan. Tijdens het project hebben we uiteraard gebruik gemaakt van onze eigen sanitaire voorzieningen en van een eigen eetruimte buiten de woning zelf. 

 

Het herstellen van de aardbevingsschade

We zijn begonnen door binnen in de woning alles geheel af te plakken zodat de werkzaamheden geen sporen zouden achterlaten aan de woning. Daarna hebben we de radiatoren verwijderd die bevestigd waren aan muren met aardbevingsschade. We hebben vervolgens straalkachels in de woning gezet zodat de woning toch verwarmd kon worden, wat het drogingsproces bevordert. Alle scheuren zijn door ons hersteld zoals voorgeschreven was in het schaderapport. De stukadoor heeft alles daarna gepleisterd waardoor de muren na de herstelwerkzaamheden weer egaal zijn gemaakt.

 

Alles weer keurig achterlaten voor de bewoners

Na onze werkzaamheden is een schilder ingeschakeld die de muren heeft geschilderd in de gewenste kleur van de bewoners. Tenslotte is het afdek-materiaal uit de woning verwijderd, is de woning schoon gemaakt door een schoonmaakbedrijf en is alles weer terug geplaatst in de woning. De bewoners kwamen dan ook weer terug in een schone, herstelde woning.