Hier weer een kleine update van de bouw van een royale aardbevingsbestendige villa op het Smienteneiland te Meerstad. Het project is bijna gereed zoals te zien op de foto's. 

Eerder plaatsten we al meer foto's van de start en van het het plaatsen van het houtskelet casco.

We hebben het houtskelet casco geplaatst voor de bouw van een aardbevingsbestendige villa in Meerstad. Het casco bestaat uit 120 elementen en past perfect in elkaar. Foto's van het de eerdere fase van het project zijn hier te zien.

In Meerstad zijn wij begonnen met de bouw van een royale aardbevingsbestendige villa op het Smienteneiland. De funderingspalen zijn inmiddels geboord, de funderingsbalken gestort en de wijnkelder is geplaatst. Op dit moment leggen wij de laatste hand aan de beganegrondvloer.

Na een goede werkvoorbereiding vooraf en ervaren personeel op de werkvloer, mag het resultaat er zijn. Het houtskelet van deze woning met garage is gemonteerd in 1,5 dag.

Bouwbedrijf Fledderman is inmiddels gestart met een houtskelet woning te Westerbroek. Deze woning zal binnen 11 week worden opgeleverd.

In Den Andel bouwen wij in een zeer kort tijdsbestek (15 werkweken) deze aardbevingsbestendige woning. Wij hebben het bestaande ontwerp aangepast zodat deze voldoet aan de Nederlandse Praktijkrichtlijn (NPR 9998)*.  Voor het binnenwerk van de woning zal gebruik gemaakt worden...

In Slochteren heeft Fledderman het complete bouwproces verzorgd bij de bouw van een traditionele boerderij.

Al snel bleek echter dat een verbouwing van de boerderij economisch niet rendabel zou zijn. Er is daarom voor gekozen om de oude boerderij te slopen en op dezelfde...

Het bouwen van een nieuwe villa voor de familie ten Have-Mellema uit Beerta.

Bouwbedrijf Fledderman wil alle zorgen bij haar klanten uit handen nemen. Efficiëntie, klantgerichtheid en transparantie staan dan ook centraal binnen onze werkwijze. Dit levert prachtige resultaten...

Bouw van statige woning in Peize, ontwikkeld door Bouwbedrijf Fledderman.

Nieuwbouw van moderne vrijstaande woning in Harkstede, gerealiseerd door Bouwbedrijf Fledderman.

Bouw van een ruime vrijstaande woning in Harkstede, gerealiseerd door Bouwbedrijf Fledderman.

Nieuwbouw van een prachtig landhuis in Siddeburen, gerealiseerd door bouwbedrijf Fledderman.

Nieuwbouw van ruime twee-onder-één-kap woningen in Harkstede, gerealiseerd door Bouwbedrijf Fledderman.

Nieuwbouw van een prachtige vrijstaande woning, door Bouwbedrijf Fledderman.