Agrarisch

Voor de agrarische sector kunnen wij de meest uiteenlopende bouwprojecten van A tot Z uitvoeren. Onze specialisten weten als geen ander wat er op het gebied van functionaliteit en infrastructuur gevraagd wordt van een modern boerenbedrijf. Met onze kennis, ervaring en service realiseren wij uw bouwproject op een succesvolle manier.

Vanaf het eerste moment kunt u bij ons terecht. Op basis van uw wensen stellen we een bouwplan op waarbij we ook in overleg met u bepalen welke onderaannemers bij de bouw betrokken worden. Dit zorgt ervoor dat u duidelijk in kaart krijgt wat de kosten zullen zijn. Onverwachte prijsstijgingen zijn dus uitgesloten. Vervolgens zorgen wij ervoor dat het hele traject overzichtelijk en succesvol verloopt. Hierbij houden we u op de hoogte van onze vorderingen zodat u constant een overzicht heeft van de projectstatus.

Tijdens het bouwproject is er altijd een aanspreekpunt waarbij u terecht kunt met eventuele vragen of opmerkingen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!