Over Fledderman

Bouwbedrijf Fledderman is al jaren actief in de bouwwereld en het heeft door de jaren heen een uitstekende staat van dienst opgebouwd. Onze medewerkers zijn gemotiveerd en ze beheersen verschillende disciplines waardoor we de meest uiteenlopende bouwprojecten succesvol kunnen uitvoeren.

Bouwbedrijf Fledderman streeft er naar om de klanten tijdens het bouwproces zoveel mogelijk te ontzorgen. In de loop der jaren hebben we veel kennis en expertise opgebouwd waardoor we het complete bouwproces voor onze klanten kunnen uitvoeren. Van het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering. Dit zorgt er voor dat de klant niet met onnodig veel partijen contact hoeft te houden. Onze medewerkers zijn bereikbaar en vormen een duidelijk aanspreekpunt voor de klant.

Een ander speerpunt van Fledderman is transparantie. Wij werken met een open begroting waardoor de klant de prijs bepaalt. Daarnaast stelt bouwbedrijf Fledderman samen met de klant een realistische en overzichtelijke planning op. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van de klant zodat de klant zo weinig mogelijk hinder heeft van de werkzaamheden. 

Projecten

We hebben het houtskelet casco geplaatst voor de bouw van een aardbevingsbestendige villa in Meerstad. Het casco bestaat uit 120 elementen en past perfect in elkaar.
Voor de Rabobank Stad en Midden Groningen hebben wij een bankkantoor in Haren verbouwd. Het kantoor was verouderd en is nodig toe aan een opfrisbeurt. In slechts 4 weken tijd zijn de verbouwingswerkzaamheden uitgevoerd en het resultaat mag er zijn! Een mooi en sfeervol bankkantoor.