Over Fledderman

Bouwbedrijf Fledderman is al jaren actief in de bouwwereld en het heeft door de jaren heen een uitstekende staat van dienst opgebouwd. Onze medewerkers zijn gemotiveerd en ze beheersen verschillende disciplines waardoor we de meest uiteenlopende bouwprojecten succesvol kunnen uitvoeren.

Bouwbedrijf Fledderman streeft er naar om de klanten tijdens het bouwproces zoveel mogelijk te ontzorgen. In de loop der jaren hebben we veel kennis en expertise opgebouwd waardoor we het complete bouwproces voor onze klanten kunnen uitvoeren. Van het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering. Dit zorgt er voor dat de klant niet met onnodig veel partijen contact hoeft te houden. Onze medewerkers zijn bereikbaar en vormen een duidelijk aanspreekpunt voor de klant.

Een ander speerpunt van Fledderman is transparantie. Wij werken met een open begroting waardoor de klant de prijs bepaalt. Daarnaast stelt bouwbedrijf Fledderman samen met de klant een realistische en overzichtelijke planning op. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van de klant zodat de klant zo weinig mogelijk hinder heeft van de werkzaamheden. 

Projecten

In deze video laten we de sloop en herbouw van diverse woningen in Overschild zien. Vanwege bevingsschade zijn deze woiningen vernieuwd.  
Op dit moment zijn wij bezig met het realiseren van een nieuwbouw woning met een bijpassende schuur. Op de 1e drie foto's kunt u de artist impressions zien, met als vervolg foto's tijdens de bouwwerkzaamheden.