Utiliteitsbouw

Bouw- en aannemersbedrijf Fledderman bouwt sinds jaar en dag niet alleen voor particulieren maar ook voor het bedrijfsleven, overheidsinstellingen en woningstichtingen. 

Met een vakkundig team van specialisten kunnen wij uw project begeleiden van ontwerpfase tot oplevering. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. Daarbij hanteren we een strakke planning voor oplevering van het project.

Dit zie je terug in onze projecten die hieronder te bezichtigen zijn. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden rondom utiliteitsbouw, heeft u zelf bouw- of verbouwplannen binnen uw organisatie. Wij gaan graag met u om tafel om u een goed voorstel te doen. U kunt ons bereiken via onze contactpagina.

De Stichting MFC Schilwolde heeft ons de opdracht gegeven voor het bouwen van een permanent multifunctioneel centrum. Het oorspronkelijke onderkomen van 't Kon Amper achter OBS De Meent in Schildwolde werd door een fatale brand op 4 juli 2017 volledig in de as gelegd.

Voor de gemeente Bedum hebben wij het "Kindcentrum 't Groenland" te Zuidwolde gerealiseerd. De oude Venhuisschool heeft plaats gemaakt voor een veilige aardbevingbestendige leeromgeving.

Voor de Rabobank Stad en Midden Groningen hebben wij een bankkantoor in Haren verbouwd. Het kantoor was verouderd en is nodig toe aan een opfrisbeurt. In slechts 4 weken tijd zijn de verbouwingswerkzaamheden uitgevoerd en het resultaat mag er zijn! Een mooi en sfeervol bankkantoor.

Voor de Rabobank Stad en Midden Groningen hebben wij een pop-up store gerealiseerd in "The Big Building" te Groningen. "The Big Building" is een bedrijfsverzamelgebouw gevestigd in het voormalige PostNL gebouw achter het hoofdstation van Groningen. Het is geen bedrijfsverzamelgebouw in zijn...

Nieuwbouw van kantoorpand -showroom en productiehal- in Zuidbroek, gerealiseerd door Bouwbedrijf Fledderman.

Nieuwbouw van het kantoorpand voor VIB Netwerken in Zuidbroek, gerealiseerd door Bouwbedrijf Fledderman.

Nieuwbouw van de kazerne voor de Brandweer in Siddeburen, gerealiseerd door Bouwbedrijf Fledderman.

Nieuwbouw van het kantoorpand voor VBA accountants in Marum, gerealiseerd door Bouwbedrijf Fledderman.

Nieuwbouw van kantoorpand en winkel, Multi-Office in Appingedam, gerealiseerd door Bouwbedrijf Fledderman.

Nieuwbouw van bedrijfsloods in Slochteren, gerealiseerd door Bouwbedrijf Fledderman