Bouwbedrijf Fledderman - nieuwbouw

We zijn hier aan het Padje 1 in Slochteren, dit is de boerderij van de familie Hartenhof, die hebben hier een jaar/jaren lang gewoond. De dochter, mijn echtgenote, Martha, die woont hier nu als achtste generatie weer op de boerderij. De oude boerderij wilden we nog wel opknappen maar dat bleek geen haalbare kaart. Toen hebben we toch gauw genoeg besloten om de boerderij helemaal te slopen en om dus dan toch nieuwbouw te plegen.

"De wijze waarop Bouwbedrijf Fledderman zich aan ons gepresenteerd heeft, de manier waarop zij te werk gaan. Daarom hebben wij voor Bouwbedrijf Fledderman gekozen."

Ze kunnen heel veel in eigen beheer doen en wat ons ook aansprak was dat hij ook projectleider is min of meer, hij is weliswaar aannemer, maar ook een beetje projectleider. Wij als opdrachtgever, bepalen wat we willen en hoe we het willen. Het wordt verder echter voor je geregeld, dus je hebt er eigenlijk geen omkijken naar. Je begint met een fundering, op het moment dat er gaten geboord worden en er palen gestort worden, komt er al een vrachtwagen binnen die al voor het volgende stadium materiaal komt leveren, het liep allemaal soepeltjes achter elkaar aan. Een bouwproces, zoals dit, is natuurlijk ook sterk afhankelijk van de medewerkers van de aannemer, die dus de klus komen klaren. Die samenwerking is heel prettig geweest, voor ons was het toch een grote klus, maar al met al zijn wij heel tevreden geweest over de medewerkers van Fledderman. Wat zij uiteindelijk hier gerealiseerd hebben is van prima kwaliteit in verhouding met de prijs die we ervoor betaald hebben. Als je dus gaat vergelijken dan is Fledderman mogelijk wel iets duurder, dat hebben we ook tegen Bert gezegd, maar de kwaliteit is er ook naar. Goedkoop is soms ook wel duurkoop.