Kunststof kozijnen en dubbelglas

Via de kozijnen en de ruiten kan veel warmte uit uw huis ontsnappen terwijl de koude lucht juist naar binnen glipt. Vooral in oudere woningen zijn de kozijnen en de ruiten doorgaans slecht geïsoleerd. Zo isoleert de dubbele beglazing van voor 1995 veel minder goed dan de dubbele beglazing van vandaag de dag.

Daarnaast is het materiaal van de kozijnen van groot belang. Waar de houten kozijnen nog veel warmte laten ontsnappen daar zorgen de nieuwste kunststofkozijnen juist voor een goede isolatie.

De kozijnen die wij leveren, zijn zo ontworpen dat ze maximaal presteren op het gebied van energiebesparing, geluidsisolatie en anti-inbraak.


Subsidie op kunststof kozijnen?

Onze energiespecialisten kunnen uw huis voorzien van hoogwaardige kunststof kozijnen en beglazing.  Daarnaast kunnen wij vrijblijvend voor u uitzoeken of u aanspraak maakt op een subsidie die kan oplopen tot 4.000 Euro. In dat geval worden uw kunststof kozijnen compleet vergoed! U krijgt de kunststof kozijnen dan dus gratis en de specialisten van Fledderman zorgen er voor dat deze goed worden geplaatst.


Heeft u recht op subsidie? Dan bieden wij begeleiding bij de aanvraag

Wanneer de offerte is opgesteld, dan kan deze worden gebruikt om een subsidie op energiebesparende maatregelen aan te vragen. Deze subsidie kan oplopen tot 4.000 Euro. Wij kunnen u tijdens de gehele aanvraagprocedure begeleiden waardoor dit zo soepel mogelijk voor u verloopt.
De subsidie is bedoeld voor mensen die woonachtig zijn in 'de negen gemeenten' (Appingedam, Delfzijl, Loppersum, Bedum, Winsum, Slochteren, Eemsmond, Ten Boer, De Marne, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer) en voldoen aan 1 van de onderstaande voorwaarden: 

-De huiseigenaar heeft minimaal 1.000 Euro aan bevingsschade opgelopen uit categorie A of B
-De huiseigenaar heeft op of na 17 januari een bestaande woning gekocht of een nieuwbouwwoning opgeleverd gekregen. 

Alle informatie omtrent de subsidieregeling voor de 'energiesubsidie' kunt u hier lezen.