Verbouw en onderhoud

Wij zijn een expert op het gebied van verbouw- en onderhoudsprojecten. Al jaren leveren wij uitstekend werk af bij onze klanten. Van het onderhoud aan een dak tot een complete verbouwing en van schadeherstel tot de aanbouw van een nieuwe (woon)ruimte. Wij hebben de specialisten in huis die uw verbouw- of onderhoudsproject succesvol uitvoeren. 

U als klant staat altijd centraal bij onze projecten. Daarom hechten wij bij onze projecten veel waarde aan transparantie en projectbewaking. Op basis van uw wensen maken wij een gedetailleerd projectplan. Wanneer u hiermee akkoord gaat, kan de uitvoering beginnen waarbij u uiteraard op de hoogte wordt gehouden van alle vorderingen. Voor ons is het belangrijk dat de overlast voor u als klant tot een minimum beperkt blijft. We houden daarom regelmatig contact om te kijken of alles nog naar uw wens verloopt.

Tijdens het project regelen wij alles voor u. Wij begeleiden het complete traject en mocht het nodig zijn, dan zorgen we er ook voor dat de vergunningaanvraag correct gedaan worden. Op deze manier krijgt u een succesvolle verbouwing of onderhoudsproject waar u zo weinig mogelijk hinder van heeft.