Dakisolatie

Veel huishoudens verliezen warmte en daardoor energie omdat het dak niet goed geïsoleerd is. Warmte stijgt namelijk altijd omhoog en een slecht geïsoleerd dak is niet in staat om deze warmte binnen te houden. Het isoleren van het dak kan daardoor een effectieve maatregel zijn om energie en geld te besparen.

Benieuwd wat wij op het gebied van dakisolatie voor u kunnen betekenen? En wat dakisolatie u oplevert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Subsidie op dakisolatie

Het isoleren van een dak is echt vakwerk. Als het isolatiemateriaal fout wordt aangebracht kan dit namelijk voor vochtophoping en uiteindelijk voor houtrot zorgen. Wij hebben de specialisten in huis die er voor kunnen zorgen dat uw dak gegarandeerd correct wordt geïsoleerd. Daarnaast kunnen wij ook voor u uitzoeken of u aanspraak maakt op een subsidie waardoor het isoleren van het dak gedeeltelijk of misschien wel compleet voor u wordt vergoed.


Heeft u recht op subsidie? Dan bieden wij begeleiding bij de aanvraag

Wanneer de offerte is opgesteld, dan kan deze worden gebruikt om een subsidie op energiebesparende maatregelen aan te vragen. Deze subsidie kan oplopen tot 4.000 Euro. Wij kunnen u tijdens de gehele aanvraagprocedure begeleiden waardoor dit zo soepel mogelijk voor u verloopt.
De subsidie is bedoeld voor mensen die woonachtig zijn in 'de negen gemeenten' (Appingedam, Delfzijl, Loppersum, Bedum, Winsum, Slochteren, Eemsmond, Ten Boer, De Marne, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer) en voldoen aan 1 van de onderstaande voorwaarden: 

-De huiseigenaar heeft minimaal 1.000 Euro aan bevingsschade opgelopen uit categorie A of B
-De huiseigenaar heeft op of na 17 januari een bestaande woning gekocht of een nieuwbouwwoning opgeleverd gekregen. 

Alle informatie omtrent de subsidieregeling voor de 'energiesubsidie' kunt u hier lezen.