Spouwmuur isolatie

Een woning met geïsoleerde buitenmuren houdt veel warmte binnen waardoor het gasverbruik een stuk lager is in vergelijking met een woning zonder geïsoleerde buitenmuren. Een woning met spouwmuurisolatie levert gemiddeld een jaarlijkse besparing van 550 Euro op ten opzichte van een woning zonder spouwmuurisolatie. 

Benieuwd wat een spouwmuurisolatie u oplevert? En wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Subsidie op spouwmuurisolatie

Een spouwmuur is opgebouwd uit een buitenmuur die bestaat uit twee stenen muren met daartussen een ruimte van 4 tot 6 centimeter. Deze ruimte tussen de muren -ook wel de spouw genoemd- wordt gevuld met isolatiemateriaal. Onze specialisten kunnen uw muren op een vakkundige manier voorzien van deze spouwmuurisolatie. Daarnaast kunnen wij ook voor u uitzoeken of u aanspraak maakt op een subsidie waardoor een spouwmuurisolatie gedeeltelijk of misschien wel compleet voor u wordt vergoed.


Heeft u recht op subsidie? Dan bieden wij begeleiding bij de aanvraag

Wanneer de offerte is opgesteld, dan kan deze worden gebruikt om een subsidie op energiebesparende maatregelen aan te vragen. Deze subsidie kan oplopen tot 4.000 Euro. Wij kunnen u tijdens de gehele aanvraagprocedure begeleiden waardoor dit zo soepel mogelijk voor u verloopt.
De subsidie is bedoeld voor mensen die woonachtig zijn in 'de negen gemeenten' (Appingedam, Delfzijl, Loppersum, Bedum, Winsum, Slochteren, Eemsmond, Ten Boer, De Marne, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer) en voldoen aan 1 van de onderstaande voorwaarden: 

-De huiseigenaar heeft minimaal 1.000 Euro aan bevingsschade opgelopen uit categorie A of B
-De huiseigenaar heeft op of na 17 januari een bestaande woning gekocht of een nieuwbouwwoning opgeleverd gekregen. 

Alle informatie omtrent de subsidieregeling voor de 'energiesubsidie' kunt u hier lezen.