Kunststof kozijnen

Kiest u voor een energiezuinige en een comfortabele woning? Dan kan het heel goed zijn dat nieuwe kunststof kozijnen een duurzame investering in uw woning waard zijn. Fledderman Bouw biedt hoogwaardige kozijnen van hout, maar ook van kunststof. Door de verschillende stijlen in ons assortiment is er altijd een kozijn dat past bij de bouwstijl van uw woning. Benieuwd hoe wij de plaatsing van kozijnen aanpakken? Hieronder leest u meer. Advies op maat neem gerust contact met ons op we komen vrijblijvend bij u langs om samen te kijken naar de voor u meest ideale oplossing.

 

Inmeten van nieuwe kozijnen

Nadat samen met u is gekeken naar de wensen en de mogelijkheden en we de voor- en nadelen van het plaatsen van kunststof met u hebben besproken volgt het inmeten.

Het juist inmeten van de kozijnen vraagt om ervaring en grote nauwkeurigheid. Wij kijken ook samen met u naar eventuele verder aanpassingen. Soms blijkt dat door een iets afwijkende formaat van het profiel de bestaande raambekleding niet zonder meer zal passen. Wij attenderen u op dit soort gevolgen en kijken met u hoe we dit kunnen oplossen. Dit scheelt veel onaangename verassingen achteraf.

 

 

"Verkopen is één ding maar montage is een vak apart!"

Bert Fledderman

 

Bouwkundige kijk op plaatsing kunststof kozijnen

Tijdens het inmeten kijken we ook meteen naar de bouwkundige situatie. Wij komen nogal eens tegen dat er bij het plaatsen niet is nagedacht over de bovenliggende constructie. Bij oude situaties is er soms geen latei gebruikt en rustte de gemetselde (rol)laag op het houten kozijn. Bij plaatsen van kunststofkozijnen moet er rekening worden gehouden met deze situatie en moeten er wellicht aanpassingen worden gedaan. In de praktijk zien wij vaak dat er zonder verder aanpassingen kunststofkozijnen worden geplaatst. Dit gaat vroeg of laat tot problemen leiden. 

Door onze bouwkundige achtergrond en de ervaring die we hebben opgebouwd met het leveren en plaatsen van kunststofelementen leveren wij producten die kosten efficiënt en duurzaam zijn. U zult lang plezier hebben van een juiste keuze en een juiste montage!

Offertefase kunststof kozijnen

Na het verzamelen van de juiste maatvoeringen en andere details kunnen we vrij snel maar vooral ook een correcte offerte voor u opstellen. Daarna nemen we de offerte met u door zodat u precies weet hoe deze tot stand is gekomen.

Kunststof kozijnen van Fledderman Bouw

  • Ruime keuze in stijl, kleur en uitstraling
  • Kosten besparing
  • Onderhoudsarm
  • Uitstekende warmte – en geluidsisolatie 
  • Politie keurmerk ‘Veilig Wonen’ 
  • Bewezen vakkundige montage!