Woningbouw

Op het gebied van woningbouw hebben wij alles in huis om de bouw van uw droomhuis te realiseren. Het is dan ook ons doel om u vanaf het allereerste contactmoment te ontzorgen. Onze specialisten kunnen samen met u een plan van eisen opstellen. Vervolgens kunnen onze technische tekenaars het ontwerp voor de woning opstellen. Wij maken hierbij gebruik van 3d software waarmee u direct al een goede indruk krijgt van hoe de woning er uit komt te zien!

Wanneer u tevreden bent over de ontwerpen, stellen we de prijs op. Wij werken met vooraf afgesproken prijsmarges en we beslissen samen met u welke leveranciers en onderaannemers er bij het project betrokken worden. Hierdoor bepaalt u bij ons de prijs en zorgen eventuele extra werkzaamheden niet voor een onverwachte prijsverhoging.

Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat de juiste goedkeuringen en vergunningen worden aangevraagd. Door het bouwproces van de ontwerpfase tot de oplevering te begeleiden, heeft u zo weinig mogelijk last van het bouwproces en houdt u constant het overzicht.