Vacatures

Vacature technisch tekenaar

Als bouwkundig 2D/3D tekenaar bezit je uitstekende vaardigheden binnen het tekenprogramma Autocad, REVIT en/of ArchiCAD. In de organisatie ben je spil tussen opdrachtgevers, calculatie en uitvoering en ontwerp jij veel verschillende projecten. Hierin weet jij de wensen van de klanten te vertalen naar ontwerp en een 2D/3D model. 

Bekijk de vacature

 

Vacature werkvoorbereider/calculator

Is het jouw passie om te werken als calculator/werkvoorbereider aan bouwkundige projecten in samenwerking met een enthousiast team? Wil jij aan de slag bij een groeiende dynamische organisatie waar jij mee kan groeien? Als calculator/werkvoorbereider in ons bedrijf kun je goed vooruitdenken en organiseren in nauwe samenwerking met een projectleider/uitvoerder. 

Bekijk de vacature

 

Vacature allround timmerman

Is het jouw passie om te werken als timmerman aan bouwkundige projecten in samenwerking met een enthousiast team? Wil jij aan de slag bij een groeiende dynamische organisatie waar jij mee kan groeien? Als timmerman in ons bedrijf kun je goed vooruitdenken en organiseren in nauwe samenwerking met een uitvoerder/voorman. 

Bekijk de vacature