Isoleren vloer

Bij vloerisolatie wordt de onderkant van de vloer bedekt met isolatiemateriaal waardoor de kou afkomstig uit de kruipruimte het huis niet meer kan binnenkomen. Woningen zonder kruipruimte onder de vloer kunnen kiezen voor een isolatie boven de vloer. Dit kan in de vorm van een ondertapijt of een dekvloer.

Door de vloer te isoleren, zorgt u er voor dat de vloer beter beschermd wordt en minder vocht aantrekt. Daarnaast voelt een geïsoleerde vloer simpelweg warmer aan. Het verschil tussen een geïsoleerde vloer en een vloer zonder isolatie kan wel oplopen tot 5 graden. Vloerisolatie kan dan ook leiden tot lagere stookkosten.

Subsidie op vloerisolatie?

De specialisten van bouwbedrijf Fledderman kunnen voor u uitzoeken op welke manier uw vloer geïsoleerd kan worden en wat daarvan voor u het rendement is. Daarnaast kunnen wij ook voor u uitzoeken of u aanspraak maakt op een subsidie waardoor een vloerisolatie gedeeltelijk of misschien wel compleet voor u wordt vergoed.


Heeft u recht op subsidie? Dan bieden wij begeleiding bij de aanvraag

Wanneer de offerte is opgesteld, dan kan deze worden gebruikt om een subsidie op energiebesparende maatregelen aan te vragen. Deze subsidie kan oplopen tot 4.000 Euro. Wij kunnen u tijdens de gehele aanvraagprocedure begeleiden waardoor dit zo soepel mogelijk voor u verloopt.
De subsidie is bedoeld voor mensen die woonachtig zijn in 'de negen gemeenten' (Appingedam, Delfzijl, Loppersum, Bedum, Winsum, Slochteren, Eemsmond, Ten Boer, De Marne, Menterwolde en Hoogezand-Sappemeer) en voldoen aan 1 van de onderstaande voorwaarden: 

-De huiseigenaar heeft minimaal 1.000 Euro aan bevingsschade opgelopen uit categorie A of B
-De huiseigenaar heeft op of na 17 januari een bestaande woning gekocht of een nieuwbouwwoning opgeleverd gekregen. 

Alle informatie omtrent de subsidieregeling voor de 'energiesubsidie' kunt u hier lezen.