Subsidie op energiebesparing in combinatie met aardbevingsschade

Is er recent aardbevingsschade bij uw huis vastgesteld en woont u in ‘de negen gemeenten’? Dan kunt u mogelijk subsidie aanvragen op energiebesparende maatregelen. Deze subsidie bestaat uit een financiële vergoeding van maximaal 4000 Euro. Wij helpen u graag bij het duurzamer maken uw woning. Wij hebben verschillende specialisten op het gebied van duurzaamheid in dienst waardoor we de meest uiteenlopende projecten op een vakkundige manier kunnen uitvoeren.

Energiebesparing: een lagere energierekening

Energiebesparende maatregelen kunnen voor u een aantal voordelen opleveren. Zo kan een maatregel als het isoleren van bijvoorbeeld uw dak, gevel of vloer er al voor zorgen dat er minder warmte uit uw woning ontsnapt waardoor het totale gasverbruik in de woning verlaagd kan worden. Daarnaast kunnen bijvoorbeeld zonnepanelen er voor zorgen dat u zelf met behulp van de zon energie opwekt, wat u vervolgens kunt gebruiken in uw eigen huis. Ook dit kan een fikse verlaging van de energierekening opleveren.

Het belang van een goede inventarisatie van de woning

Het is belangrijk om vooraf goed na te denken over welke energiebesparende maatregelen bij uw woning passen. Zo gaat bijvoorbeeld de aanschaf van zonnepanelen aan z’n doel voorbij wanneer deze zonnepanelen op een slecht geïsoleerd dak worden geplaatst. Het zou in dit geval waarschijnlijk effectiever zijn om het verlies van gas te beperken inplaats nieuwe stroom in te winnen. Bouwbedrijf Fledderman kan het gehele energiebesparingsproces van de inventarisatie tot aan de uitvoering en de eventuele nazorg voor u uit handen nemen. 

Meer informatie over de subsidie op energiebesparende maatregelen voor huiseigenaren uit ‘de negen gemeenten’ kunt u hier vinden.

Benieuwd wat onze duurzaamheidsspecialisten voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.