Verbouwing van de recreatiezaal van zorgcentrum 'de Blanckenborg'

Onze medewerkers zijn gestart met de verbouwing van de recreatiezaal in zorgcentrum ‘de Blanckenborg’. Een scheur in de vloer was plotseling veel groter geworden. De vloer was hierdoor zo’n twee centimeter verzakt terwijl er onder de vloer een kruipruimte van anderhalve meter zit. De recreatiezaal is in april dan ook vanwege veiligheidsredenen gesloten waarna wij zijn ingeschakeld om de reparatie en de verbouwing voor onze rekening te nemen.

De reparatiewerkzaamheden gaan gepaard met een verbouwing van de complete recreatiezaal. De recreatiezaal zal verbouwd worden tot een sociaal restaurant. In dit restaurant kunnen bewoners van zorgcentrum ‘de Blanckenborg’ terecht maar ook de inwoners van Blijham en andere omliggende dorpen zijn in dit sociale restaurant welkom. 

De werkzaamheden zijn zo georganiseerd dat de activiteiten voor de bewoners van ‘de Blanckenborg’ gewoon door kunnen gaan. Er is bij de hoofdingang een grote verwarmde tent geplaatst waar zowel overdag als in de avonduren verschillende activiteiten georganiseerd worden en waar de bewoners ook een kop koffie of thee kunnen drinken.

 

Foto via Radio Westerwolde