Varkensstal

Annechien ten Have-Mellema
 - Varkenshouder, akkerbouwer en biogasboer

"Wij hebben voor bouwbedrijf Fledderman gekozen omdat wij de mate van samenwerking en het open begrotingssysteem erg waarderen"


Wij wilden een nieuw gemengd bedrijf realiseren; een varkenshouderij in combinatie met akkerbouw en biogas. Hierbij was bouwbedrijf Fledderman verantwoordelijk voor het complete bouwproces. 

Ze hebben voor ons een nieuwe dragende zeugenstal en een kraamstal gebouwd. Dit is een compleet nieuw concept dat toonaangevend is op het gebied van innovatie en diervriendelijkheid. In de nieuwe stal liggen de dragende zeugen in het stro -ze zitten niet meer tussen stangen- en ze kunnen zo naar buiten lopen. 

Onze keuze is op bouwbedrijf Fledderman gevallen omdat zij het complete bouwproces voor ons konden realiseren. Van het ontwerp tot de oplevering. Ook vinden wij het belangrijk dat zij met een open begroting werken. Op deze manier konden wij gezamenlijk kijken naar de meest efficiënte werkwijze. Ook hebben ze ons ondersteund bij het kiezen van de beste onderaannemers. Dit alles heeft geleid tot uitstekend maatwerk.

De organisatie tijdens het bouwproces was strak. De bouwplaats zag er constant netjes uit en de werkzaamheden zijn volgens de planning verlopen. Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met bouwbedrijf Fledderman.